Dalú: Ustvarjen je novi svet nege kože

Ustvarjen je novi svet nege kože za vas. Dalú je s pomočjo sinergije multifunkcijskih znanstveno zasnovanih biotehnoloških proizvodov, dragocenih naravnih sestavin in medicinskih izkušenj za vas ustvaril popolno nego kože.

Dobre rezultate prinašajo le izbrane sestavine, ki pa niso naključne. Skrbno izbrane sestavine so del vsakega izdelka Dalú. Ravno prave “recepture” so skrivnosti edinstvenih in izjemnih kozmetičnih izdelkov hiše Dalú. Izbor sestavin, vonj, sestava in ostale podrobnosti so v rokah ustanoviteljice in lastnice blagovne znamke Lucije Kračun, zdravnice.

Pri Dalú želijo, da se z njihovimi produkti aktivno borimo proti staranju kože, ki je del vseh nas. Vsak dan smo izpostavljeni različnim vplivom in zato je potrebna aktivna nega, ki kožo zaščiti in pripravi na boj s časom. Anti – aging set Dalú je to, kar iščemo. Oljni serum in brezčasna negovalna krema, oba z močjo laškega smilja/nesmrtnice, koencima Q10, ekstrakta granatnega jabolka, organskega izvlečka morskih alg v kombinaciji z bioaktivnimi sestavinami vašo kožo negujeta, revitalizirata, navlažita in regenerirata. V samo 4 tednih vidno zmanjšata gubice in gube, izboljšata tonus in elastičnost kože, napneta kožo in jo intenzivno nahranita.

SPLETNI NAKUP

In še nasvet: “Pri negi kože je najbolj pomembno, da prepoznate tip kože in jo temu primerno tudi negujete. Glede na poplavo kozmetičnih izdelkov opažam, da nanašajo preveč izdelkov, kar zlasti pri občutljivi koži ni zaželeno in lahko vodi do poslabšanja izgleda kože. Dobra krema pokrije večino potreb kože (vključuje ustrezne vitamine, vlažilce …). Če se želite starati počasi, je nujno, da kožo intenzivno vlažite in izbiri izdelkov namenite večjo pozornost. In seveda, izogibajte se soncu.” Lucija Kračun, dr. Med. Ustanoviteljica Dalú Natural Skincare.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Krema za nego obraza Dalú
135,00 €
Serum za obraz Dalú
140,00 €
Maslo za telo Dalú
48,00 €
Serum za obraz Dalú
135,00 €
Krema za nego obraza Dalú
135,00 €


Naslovna fotografija: Dalú
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno