Dalú, vrhunska aktivna organska kozmetika

Aktivna organska kozmetika Dalú, ki vas bo popeljala v novi svet nege kože. V kozmetični hiši Dalú so s pomočjo sinergije multifunkcijskih znanstveno zasnovanih biotehnoloških proizvodov, dragocenih naravnih sestavin in medicinskih izkušenj za vas ustvarili kozmetiko, ki dokazano deluje.

Vsi izdelki Dalú so dermatološko testirani s klinično dokazanimi rezultati v neodvisnih laboratorijih. Dalú je vreden zaupanja. Zakaj? Vsi, ki so testirali Dalú, so izrazili in dokazali vidne rezultate, in to kar do 100 % v samo 4 tednih.

Dobre rezultate prinašajo le izbrane sestavine, ki pa niso naključne. Skrbno izbrane sestavine so del vsakega izdelka Dalú. Pri izboru so upoštevali, da so sestavine testirano učinkovite, povrhu pa še organske. Da ne povzročajo alergij in ostalih reakcij na koži, kar bi nas kot uporabnika zmotilo ali odvrnilo od uporabe. Ravno prave “recepture” so skrivnosti edinstvenih in izjemnih kozmetičnih izdelkov hiše Dalú. Izbor sestavin, vonj, sestava in ostale podrobnosti so v rokah ustanoviteljice in lastnice blagovne znamke Lucije Kračun, zdravnice.

Trenutno je najbolj aktualen in napreden izdelek znamke DALU Dalú Hyaluronic acid youth elixir, ki ima moč dveh molekul hialurona za vrhunsko vlažilno in anti age nego vaše kože.

SPLETNI NAKUP

Neustavljiva želja po kozmetiki, ki deluje, in leta izkušenj s področja kozmetologije in estetske medicine, so jo pripeljale do lastne blagovne Dalú.

In kateri izdelek je njen favorit? Takole je zapisala: “Vsi naši izdelki so prvovrstni, meni najbolj pri srcu pa je hialuronski serum Dalú. Z dvema različnima molekulama hialuronske kisline deluje v dveh plasteh kože in tako prenovi vašo kožo do globine. Vsebuje 1,00 % hialuronske kisline, vitamin B3-niacinamid, ekstrakt njivske preslice, heksapeptide in sok aloe vere … in za naše uporabnike predstavlja maksimalno navlaženost kože, takojšnji učinek napetosti kože in zmanjšanja gubic, če sem natančna, v povprečju kar za 11 % v samo 4 tednih. 100 % testiranih je bilo zadovoljnih z uporabo. To je le ena od mnogih izjemnih lastnosti našega seruma s hialuronsko kislino”.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Krema za nego obraza Dalu
135,00 €
Serum za obraz Dalu
140,00 €
Krema za nego obraza Dalu
135,00 €
Serum za obraz Dalu
135,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Dalú
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno