Ekskluzivni praznični seti Dalú za popolno darilo

Dalú je za vas pripravil popolno praznično darilo. Dva beauty seta, ki bosta vašo kožo razvajala do popolnosti. Intenzivni vlažilni set in aktivni set proti staranju kože sta dva premium produkta iz kozmetične hiše Dalú. Vlažilni set vsebuje vse, kar vaša koža potrebuje, da bo maksimalno navlažena in sijoča. Predstavlja high end moderno nego kože. Pri Dalú so pravi “hydra addicts”, ker vedo, da je vlaženje kože nujno potrebno za upočasnitev staranja.

S pomočjo biotehnologije in aktivnih multifunkcijskih sestavin so pri Dalú ustvarili kozmetiko, ki dokazano deluje. Dalú je prepoznaven po nekaterih izbranih sestavinah, ki bistveno vplivajo na nego kože in dajejo vrhunske rezultate.

Za vse, ki veste, kaj želite za svojo kožo in za vse, ki želite, da vaša kozmetika služi vam in vaši koži, za rezultate. V vsakem življenjskem obdobju in letnem času rabi koža vašo pomoč, da lahko odseva mladosten videz in sijaj. Dalú vam nudi popolno rehidracijo, revitalizacijo in regeneracijo. Začnite sedaj.

In še nasvet – kaj je popolno darilo? Lepo, učinkovito in uporabno. Dalú pravi, čas je sedaj.


Naslovna fotografija: Dalú
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno