Čutno in udobno perilo Palmers jesen/zima 22, -30 % ugodneje

Mesec januar s sezonskimi popusti poskrbi za mnoga presenečenja, saj lahko prvi mesec leta še vedno aktualne kolekcije jesen in zima, nakupujete tudi do – 50% ugodneje.

Obiščite nas na oddelku perila v 3. nadstropju Name in odkrijte čudovite kose perila avstrijske blagovne znamke Palmers sezone jesen/zima 22, ki smo jo v času sezonskih popustov znižali za -30%.

V kolekciji vas pričakuje čutno perilo v  trendni jesenski barvi, bakreno oranžni, medtem ko čipka z mozaičnimi motivi in vstavki iz elastičnega satena ter tila poskrbijo za posebne trenutke glamurja. Globoko modro barvo so namenili perilu, ki ga odlikuje  sodobna interpretacija čipkastega motiva cvetja. Poigrali so se tudi z večno klasiko, v kateri se črna barva prepleta s čutno pudrasto. Gladke površine hlačk in modrčkov so opremili s prefinjeno črno čipko na pudrasti podlagi. Serija, imenovana Retro bombaž, je izdelana iz čudovito mehke čipke iz Italije in džersija iz ekološkega bombaža. Serija ni le bolj trajnostna, ampak tudi izjemno zračna in udobna. Za super udoben in ultra ženstven slog pa bodo poskrbeli  igrivi komplet iz izjemno mehke čipke v kombinaciji z mikrovlakni. Modrček bralette brez žic je zaradi odstranljivega polnila v kompletu s spodnjicami tako nepogrešljiv vsestranski izdelek.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Jutranja halja Palmers
55,99 €
Nedrček Palmers
41,99 €
Body Palmers
62,99 €
Spodnje hlače Palmers
20,99 €
Spalna srajca na naramnice Palmers
90,30 €


Naslovna fotografija: Palmers
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno