Čutno in udobno perilo Esprit

Nova kolekcija perila Esprit za pomlad in poletje 2024 odlično združuje eleganco, udobje in prefinjenost. S subtilnim prepletanjem čipke in gladkih materialov svilnatega otipa ter skrbno izbranimi barvami, kot so bela, temno modra in siva, je kolekcija Esprit popolna izbira za vsako žensko, ki želi združiti estetiko in funkcionalnost svojega perila.

Ena izmed ključnih značilnosti nove kolekcije Esprit je premišljena uporaba materialov. Kombinacija čipke in gladkih materialov ustvarja čudovito vizualno in otipno izkušnjo, medtem ko so kroji oblikovani z mislijo na sodobno žensko, ki ceni tako udobje kot eleganco. Modrčki so zasnovani za optimalno podporo in obliko. Na voljo so različni kroji, vključno z balkonet modrčki, ki dvignejo in poudarijo naravno obliko prsi, ter modrčki, ki nudijo udobje s pomočjo všite kosti. Tudi spodnje hlačke so na voljo v različnih krojih, od klasičnih hlačk do tangic. Kombinacija čipke in gladkega materiala na hlačkah zagotavlja diskretno eleganco.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Esprit
45,99 €
Spodnje hlače Esprit
19,99 €
Nedrček Esprit
39,99 €
Spodnje hlače Esprit
22,99 €
Nedrček Esprit
45,99 €
Spodnje hlače Esprit
22,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Esprit
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno