Črne bunde – zvezdnice jih obožujejo

Bunda se je znova izkazala ne samo za najbolj modno, temveč tudi za najbolj uporabno oblačilo te zime. Tega se zavedajo tudi zvezdnice in njihovi stilisti, ki pa tokrat v ospredje postavljajo črno bundo. Dolgo, kratko, športno ali ekstravagantno. Sarah Jessica Parker jo nosi z ženstvenim krilom in bluzo, Sandra Bullock in Olivia Palermo z oprijetimi črnimi hlačami in pohodnimi škornji v urbano športnem slogu, medtem ko Rihanna in Naomi Watts prisegata na bolj trendno voluminozno dolgo različico. Slednja jo po vzoru minimalizma kombinira z elegantnim suknjičem, nakupovalno usnjeno torbo in visokimi škornji s peto, Rihanna pa kar s trenirko in kosmatimi natikači.

Črna bunda je kot večen zimski modni kos odlična naložba na razprodajah.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. Popust se prikaže v spletni trgovini.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Bunda Colmar.
419,99 €
Bunda Ted Baker.
455 €
Bunda brezrokavnik Dixie.
147,50 €
Bunda Selected.
169,99 €
Bunda Benetton.
149 €

Aktualno