Corine de Farme


Corine de Farme je francoska blagovna znamka, katero je ustvaril Paul Duprez leta 1969. Poznana je že v več kot 60 državah po vsem svetu. Kmalu so svojo ponudbo razširili tudi na otroško kozmetiko. Po treh generacijah danes Corine de Farme ponuja paleto izdelkov za nego kože, tako odraslih kot otrok. Razdeljeni so na linijo za dojenčke, otroke in odrasle. V njihovi ponudbi najdete tudi izdelke za sončenje.  Izdelki so znani po svojih naravnih sestavinah, katerih vsebnost je najmanj 95%. Ne vsebujejo parabenov in so hiperalergeni. Velik poudarek so pri Corine de Farme naredili tudi na cenovni dostopnosti, saj želijo svojo kozmetiko približati čim večji populaciji ljudi. Torej »mit« naravno = drago za njih ne velja. Pohvalijo se lahko tudi z enostavno uporabo izdelkov, zahvaljujoč pumpicam, razpršilcem in pokrovčkom.

Pri oblikovanju izdelkov se osredotočajo na natančne količine očiščenih rastlinskih in cvetličnih ekstraktov, za lepo in zdravo kožo. Z uporabo izdelkov se zmanjša tveganje za nastanek alergij, saj so le-ti izdelani in preizkušeni pod farmacevtskim in dermatološkim nadzorom. Celotna linija izdelkov za nego otroške kože je obogatena z organskim ognjičem, ki je znan po svojih pomirjujočih in protivnetnih lastnostih ter odišavljena z notami kovačnika in pomarančnega cveta.

Za blagovno znamko Corine de Farme tako stoji na tisoče žensk po svetu. Pravijo, da so našle skrivnost dolge in večne mladosti.

Jo želite tudi vi? Preizkusite jih, ne bo vam žal!