Copenhagen, sodobna in minimalistična obutev

V Nami smo bogatejši za eno od najbolj obetavnih in trendnih blagovnih znamk obutve, blagovno znamko Copenhagen. Njihova obutev vsekakor nosi podpis aktualne sezone, saj je minimalistična in sodobna, zasnovana v osrčju danske prestolnice, ki je v svet ponesla danes enega od najbolj prepoznavnih uličnih slogov, skandinavski minimalistični šik. Obutev je oblikovana v Københavnu in izdelana v Evropi, usnje prihaja iz usnjarn v družinski lasti v Italiji, proizvodni proces pa poteka pri malih proizvajalcih v Evropi. Vsi kosi so, da se zagotovi najvišja kakovost, ročno obdelani.

Letošnja kolekcija obsega gležnjarje, škornje in superge z močnim robustnim podplatom, ki se prilegajo vsakemu stilu in prav vsaki oblačilni kombinaciji pričarajo modno ostrino. Tovrstno obutev lahko na primer odlično združite s svojim najljubšim džinsom in priložnostnim puloverjem. Tudi kombinacija z blejzerjem naredi vašo obleko super elegantno in trendno. Drug nasvet pri oblačenju je, da debele čevlje oblikujete s srčkanimi oblekami, da dobite bolj eleganten videz, ali s kolesarskimi hlačami za športno obleko.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Copenhagen

Gležnarji Copenhagen.
199,90 €
Gležnarji Copenhagen.
281,90 €
Škornji Copenhagen.
229,00 €

Aktualno