Copenhagen Shoes: Popolna ponudba trendnih gležnjarjev

Blagovna znamka Copenhagen Shoes, ki jo boste našli v vseh vodilnih trgovinah z obutvijo in modnimi dodatki na Danskem, Norveškem, Švedskem, v Nemčiji, na Finskem in Nizozemskem, je v Sloveniji na voljo na oddelku modnih dodatkov v pritličju Name.

Najnovejša kolekcija za jesen in zimo obsega popolno ponudbo trendnih gležnjarjev z ravnim, robustnim podplatom. Večni črni, modni bež, aktualni sivi in beli barvi se pridružujejo še modeli v patchwork vzorcu in z motivom geparda. Gležnjarji in škornji so izdelani iz zelo mehkega usnja, medtem ko so podplati kljub robustnemu videzu zelo lahki in prožni. Številni modeli so podloženi in skrbijo za toploto vaših stopal tudi v času nižjih temperatur. Navdušili vas bodo tudi z mokasini, ki so nepogrešljiva jesenska obutev vseh modnih poznavalk. V ponudbi boste našli različice z višjim, robustnim podplatom kot tudi znova zelo aktualne modele v slogu sedemdesetih. Ne spreglejte niti ponudbe superg, ki s prenovljenimi retro modeli iz 90. let in v slogu Y2K sledi najnovešim modnim smernicam.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Gležnarji Copenhagen Shoes
119,50 €
Gležnarji Copenhagen Shoes
153,50 €
Gležnarji Copenhagen Shoes
136,50 €
Mokasini Copenhagen Shoes
124,50 €
Mokasini Copenhagen Shoes
129,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Copenhagen Shoes
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno