Comma znamenju preproste elegance

Nova pomladna kolekcija Comma je v znamenju preproste elegance, ki vas lahko navdihuje več modnih sezon zaporedoma. Poudarek je na sproščenem in udobnem poslovnem videzu, ki vključuje kombinacijo ležerno krojenih suknjičev s širokimi hlačami in klasičnimi krili. Suknjiče in plašče krasijo ženstveni detajli. Tudi kombinacija barv je minimalistično enostavna. Energične zelene tone, ki simbolizirajo pomlad in novo modno sezono, subtilno kombinirajte z nevtralnimi barvami, kot so peščena, črna in bela. Med vzorci prevladujejo večne črte in abstraktni živalski potiski v črno-beli barvni kombinaciji. Tudi te se lepo podajo k novi barvni harmoniji pomladne Commine kolekcije.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka Comma
129,99 €
Dolge hlače Comma
89,99 €
Bluza dolg rokav Comma
59,99 €
Balonar Comma
239,00 €
Bluza dolg rokav Comma
69,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Comma
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno