Comma, sinonim za sodobno eleganco

Blagovna znamka Comma je sinonim za stil, v katerem glavno vlogo igra sodobna eleganca. Oblačila in modni dodatki so oblikovani tako, da jih izjemno lahko kombiniramo s preostalo garderobo ter brez težav vključimo v oblačilne kombinacije za dnevne kot tudi večerne priložnosti.

Kolekcija za jesen in zimo 2023/24 je nadaljevanje preverjeno uspešne fuzije klasičnih oblačilnih kosov z najnovejšimi trendi. Tako so si pri Commi med drugim živahen kraljevsko modri odtenek  zamislili kot barvni poudarek v oblačilni kombinaciji s sivo ali barvo smetane, v monokromatski različici ali kot cvetlični vzorec v družbi črne. Plašče boste tokrat našli v izbranih materialih, kot so deviška volna, alpaka in kašmir, sodobne silhuete pa vas bodo prepričale, da prav Commini plašči v hladnih jesenskih dneh postanejo vaši razkošni spremljevalci na vsakem koraku. Ne spreglejte niti prešitih puhastih brezrokavnikov in bund, ki se ponašajo s premišljenim detajli, modnim dizajnom in  visokokakovostnimi komponentami ter so v mrzlih zimskih dneh prav tako lahko del vaše sodobne elegance.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bluza dolg rokav Comma
79,99 €
Dolge hlače Comma
99,99 €
Obleka Comma
139,99 €
Plašč Comma
299,00 €
Pleten pulover Comma
119,99 €
Bunda Comma
199,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Comma
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno