Comma: Ocean in plise

Znamka Comma z novo kolekcijo prinaša svežino v poletno modo, ki jo navdihuje neizmerna lepota in divjina oceana. Ocean je simbol neskončnih možnosti. To je kraj, kjer lahko pustimo svoje skrbi in sprejmemo svobodo odprtega morja.

Občutek osvežujočega hladu vode in poslušanje nežnega ritma valov, ki pljuskajo ob obalo, nas pomirja in povezuje z naravo. Junijska kolekcija je tako poklon širnemu odprtemu oceanu.

Ta kolekcija je prava oda naravi, ki se odraža v nežnih, a hkrati močnih barvnih tonih, ki spominjajo na neukročeno pokrajino.

SPLETNI NAKUP

Modra in bež

Barvna paleta ponazarja prepletanje morja in peska. Nevtralne barve, kot sta bela in bež, se zgledujejo po pesku. Vendar pa raznoliki modri odtenki poskrbijo za impresiven občutek oceana od temno modre do svetlo modre barve.

Plise kosi za večno eleganco – kombinezon Comma.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Top Comma
49,99 €
Dolge hlače Comma
99,99 €
Obleka Comma
139,99 €
Obleka Comma
119,99 €
Pleten pulover Comma
79,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Comma
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno