Comma: Esenca vsake ženske garderobe

Večkrat so mi že zastavili vprašanje, kateri so tisti ključni kosi, ki jih mora imeti ženska v svoji omari. Moj odgovor je vedno enak. Ključni kosi morajo s svojo kakovostjo in brezčasnim videzom ženskam omogočati enostavno sestavljanje različnih stajlingov. Materiali in barve pa morajo dajati ženskam svobodo izražanja, razvijanje osebnosti in stila. Če bi morala izbrati blagovno znamko, ki gradi esenco ženske garderobe, pa bi to gotovo bila Comma.

Njena vsestranskost je ključna beseda, ki lahko vodi do vznemirljive igre kontrastov ali minimalistične elegance. Še posebej mi je pri srcu letošnja kapsulna kolekcija STEP UP FOR YOURSELF. Materiali segajo od ležernega velveta in grobega pletenja do plemenitega satena, medtem ko svet barv določajo novi nevtralni odtenki: nežni sivi toni, modra v barvi ledenih kristalov, bež, barve jagodičevja in seveda večna črna.

Preverite novo zimsko kolekcijo Comma na ženskem oddelku Name v 1. nadstropju.

SPLETNI NAKUP

Moj izbor esencialnih ženskih kosov.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Plašč Comma
299,00 €
Pulover Comma
59,99 €
Blejzer Comma
149,99 €
Bluza dolg rokav Comma
169,99 €
Dolge hlače Comma
99,99 €
Brezrokavnik Comma
89,99 €
Obleka Comma
119,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Comma
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno