Colmar za športne izbirčneže

Znamka Colmar je lani praznovala 100 let od nastanka. Brez dvoma gre za športna oblačila vrhunske kakovosti, ki jo nosijo najbolj znani športniki in zvezdniki, ki med drugim potrjujejo, da je Colmar tudi znamka prestiža.

Za oblačila za prosti čas, rekreacijo in šport je še posebej priporočljivo, da so udobna, da se prilegajo vremenskim razmeram, da so kakovostno izdelana in … modna. Vse to združuje Colmar.

V kolekciji za pomlad/poletje 2024 prevladujejo barve pastelov, med materiali prednjači bombaž, kroji so sodobni. Zanimive so kombinacije športnih puloverjev in malo bolj modnih hlač z naborki ter preplet nežno zelene barve s svetlo rjavo. Udarna kombinacija znamke Colmar za pomlad in poletje 2024!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Prehodna jakna Colmar
319,99 €
Prehodna jakna Colmar
379,99 €
Pulover Colmar
109,99 €
Kratke hlače Colmar
89,99 €
Jopica Colmar
139,99 €
Majica kratek rokav Colmar
69,99 €
Superge Colmar
169,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Colmar

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno