Colmar v sožitju z naravo

Na oddelku ženske mode v 1. nadstropju Name je že na voljo najnovejša kolekcija oblačil luksuzne italijanske znamke vrhnjih oblačil Colmar. Jesenska kolekcija, ki so jo poimenovali V koheziji z naravo, vas bo navdušila z udobnimi volnenimi puliji, jopami ter prešitimi jaknami in bundami. Vrhnja oblačila Colmar niso samo modna, ampak tudi ekološka, trajnostna, saj so ustvarjena iz materialov, ki so bili reciklirani in jih je mogoče ponovno reciklirati. Barvna paleta nove sezone vključuje tako zamolkle olivno zelene in temno modre odtenke kot tudi svetle rjave, bež, sive in rožnate tone. V novi kolekciji vas tako pričakujejo mehke puhovke, brezrokavniki in terenske jakne, ki jih stilisti v novi kampanji znamke Colmar večplastno kombinirajo s puliji, jopami, karirastimi srajcami, krajšimi širšimi hlačami in gležnjarji.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bunda Colmar
459,99 €
Pulover Colmar
89,99 €
Športne hlače Colmar
109,99 €
Brezrokavnik Colmar
329,99 €
Bunda Colmar
619,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Colmar
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno