Collonil: Specialisti za nego in zaščito

Collonil je sinonim za visokokakovostno zaščito in nego obutve z več kot stoletno tradicijo.

Desetletja trajajoče raziskave in razvoj izdelkov, sodelovanje s proizvajalci usnja in pozornost na tržne trende ločijo Collonil od konkurence.
Collonil kot kemijska tovarna ima visoko odgovornost za dolgoročno skrb za naravo, okolje in zaposlene. Prejeli so žig Kemijskega inštituta v Nemčiji Sustainability seal, katerega lahko pridobijo samo vrhunska podjetja, ki dolgoročno skrbijo za okolje, kupce in prodajalce.

Optimalno zaščito dosežemo, če obutev takoj, ko jo kupimo, temeljito impregniramo. Torej še preden jo prvikrat obujemo, saj v večini primerov novi čevlji niso vnaprej obdelani s strani proizvajalca. Zaščitni sprej ustvari neviden, zračen in odporen ščit, ki odbija tekočine in madeže ter ohrani zračnost.

Impregnacija pa ne zaščiti obutev samo pred mokroto, ampak tudi proti madežem, ker umazanija ne more prodreti v globlje plasti obutve. Redna uporaba optimizira zaščitni učinek ter poskrbi, da je vaša obutev čim dlje videti kot nova.

Naša prijateljstva cenimo in negujemo, vendar pogosto hudo zanemarjamo svoje najbolj zveste spremljevalke, naše torbice. In toliko lahko storimo na čisto enostaven način.

Naš najljubši dodatek, veselje za oko, prijatelj. To je ženska najbolj zvesta spremljevalka, poudari slog, ima stil in je na njeni strani v vseh priložnostih. Kot elegantna izjava svetu v vsakodnevnem življenju ali kot modni dodatek v večernih urah – ženska skoraj da ne zapusti svojega doma brez svoje torbice.

Vsaka ženska ima svojo najljubšo: visoke kakovosti, običajno iz finega usnja in priznanih znamk. Toda ta zvesta prijateljica se mora spopasti s kar precejšnjo mero obremenitev. Dostikrat preobremenjena, prenapolnjena, stokrat prebrskana, odložena na tla ter izpostavljena soncu in dežju, naša torbica vse to opravi samoumevno. Vendar pa se posledično tudi hitro izrabi.

Tako kot vaši najljubši čevlji tudi vaša torbica vsake toliko časa potrebuje malo razvajanja s primernimi negovalnimi sredstvi. In če bo sijala vaša torbica, boste verjetno sijali tudi vi.

Nega in zaščita torbic

Da dragoceno usnje vaše torbice ne postane trdo in neprožno ter ohrani sijaj, priporočamo VARIO SPRAY, s katerim usnje nahranite in osvežite barve, hkrati pa ga zaščitite pred mokroto in umazanijo.

In nenazadnje: priporočamo, da torbico impregnirate takrat kot vašo obutev. Tako bodo vaši najljubši dodatki vedno dobro zaščiteni – pred dežjem, vlago in umazanijo.


Naslovna fotografija: Collonil

Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno