MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Cokle Crocs obožujejo tudi zvezdniki

Modni trendi so lahko zelo nepredvidljivi, tudi v letu 2022. Zakaj vam to pravimo? Ker gotovo niste pomislili, da bodo prav cokle Crocs tudi to poletje našle svoje mesto pod modnim žarometom. Nosijo jih vsi – zvezdniki, vplivneži, rada jih ima tudi modna industrija, ki jih je na prizorišče modnih brvi povabila že vsaj trikrat.

Natikači Crocs so še zlasti ljubi pevcu Justinu Bieberju, ki jih nosi že leta, pa pevki Cardi B, zvezdnikoma Pharellu Williamsu in Ariani Grande, obuje jih tudi model Bella Hadid ter igralke Vannesa Hudgens, Sofia Vergara, Drew Barrymore in številne modne vplivnice, ki jih še zdaleč ne nosijo samo v kombinaciji sproščenega sloga.

Blagovna znamka gumijastih natikačev je nastala leta 2002, izključno za funkcionalne potrebe delavcev na ladjah, pozneje so ti postali izbor delovne obutve za delavce v zdravstvenem sektorju in vse, ki večino dneva preživijo na nogah.

Danes so modeli obutve Crocs veliko več kot daleč najbolj prepoznaven cokel natikač, ki ga je mogoče dobiti v različnih barvah in vzorcih ter s številnimi okraski. Na voljo so tudi japonke in natikači Crocs, ki jih od zdaj najdete tudi na oddelku modnih dodatkov v Nami.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Natikači Crocs
59,99 €
Natikači Crocs
29,99 €
Japonke Crocs
29,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno