Vaze so del doma, ne glede na to, kaj je v njih

Pri opremljanju doma so najpomembnejše podrobnosti. Vaze so popoln dodatek za vsako kuhinjo in dom. Okrasne vaze, steklene vaze, visoke vaze, prozorne, večbarvne, nešteto jih je.

SPLETNI NAKUP

Povsem običajno je, da vazo postavimo na mizo. Vendar so vaze večjih dimenzij, lahko tudi odlično dopolnilo kje drugje v prostoru, ne samo na mizi. Postavite jo lahko v kot, ki se vam zdi prazen. Takšna vaza bo že sama po sebi popestrila kot sobe, vi pa ne boste imeli navlake, ki bi se drugače nabirala tam. Visoko dekorativno vazo lahko postavite tudi ob vhodu v vaš dom.

Če je vaza visoka, lahko v njo postavite sončnice. Te vam bodo v prostor prinesle sonce, tudi ko je zunaj oblačen dan. Lahko pa se domislite tudi drugačne dekoracije in v vazo naberete veje. Te so lahko odličnen dodatek, še posebej, če ste malo kreativni in jih pobarvate. Na veje lahko obesite tudi vam ljube okraske. Poigrajte se z domišljijo in si pričarajte prijetno vzdušje.

Obiščite Coincaso v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali spletno trgovino Coincasa.si.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Coincasa

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno