Do 50 % sezonski popusti na Summer Festival poletno kolekcijo iz Coincase

Coincasa ustvarja in izdeluje izdelke za dom že od leta 1962. Navdih iščejo po vsem svetu, nato pa jih reinterpretirajo z italijanskim okusom. Vrhunski materiali, pozornost do detajlov in izvirne zlitine se združijo skupaj in ustvarijo sodobno eleganco, ki vam omogoča, da svoj dom opremite v svojem posebnem slogu.

V letošnji poletni kolekciji najdemo brisače, oblačila za na plažo, sandale, slamnate klobuke in mnogo drugih.

Kolekcijo plažnih brisač Coincasa sestavljajo hammam brisače, ter lahke črtaste brisače z mikro frotirjem z odlično vpojnostjo. Izdelane so iz 100% mehkega bombaža. Gosto tkana tkanina zagotavlja izjemno trpežnost in odlično vpojnost. Tako boste brisačo lahko uporabljali dlje časa.

Dodana so tudi oblačila za na plažo iz kakovostnih naravnih materialov, z italijanksim designom, katero zaokrožajo še sandali in slamnati klobuki in rutke.

Poletno kolekcijo nakupujte z do -50% popustom. Obiščite nas v Coincasi, v 4. nadstropju Name, ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Coincasa

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno