WMF so najbolj kakovostni pripomočki za vaše kuhinjske kreacije

Priznana nemška znamka WMF nudi kakovostne, funkcionalne in lepo izdelane pripomočke, ki izpolnjujejo tudi najstrožje standarde oblikovanja. WMF predstavlja več kot 160 letno tradicijo v svetu kulinarike. Podjetje s svojimi novostmi postavlja standarde na mednarodnem prostoru in je pomemben vir navdiha na trgu.

WMF že od samih začetkov stremi k temu, da sta kuhanje in uživanje v hrani izjemni izkušnji. To težnjo in odgovornost odsevajo vsi izdelki WMF – kuhinjski pripomočki, noži, pribor in vse na mizi.

SPLETNI NAKUP

Pri WMF se zavedajo, kako je za kuho pomembna dobra priprava in kako pomembni so kakovostni pripomočki, zato nože izdelujejo v lastni kovaški delavnici v mestu Hainingen v Nemčiji. Zahvaljujoč tehnologiji Performance Cut njihovi noži evropske zahteve standardov za kuhinjske nože presegajo za kar dvakrat.

Inovacije, kot sta tehnologija Cool + za ročaje loncev, ki se ne segrevajo, ali obloga proti prijemanju PermaDur na aluminijastih posodah sta še dva primera edinstvenih rešitev pri WMF. Kar zadeva pribor, patentirana tehnologija za rafiniranje jekla Cromargan protect® postavlja nove standarde. Pribor je tako še odpornejši proti praskam in je po več letih uporabe videti kot nov.

Olajšate si kuhanje s kakovostnimi kuhinjskimi pripomočki WMF in nas obiščite v Coincasa, v 4. nadstropju Nama ali v spletno trgovino coincasa.si.

SPLETNI NAKUP


Fotografije: WMF

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno