Coincasa: Nova poletna kolekcija Mamma mia

Kolekcija “Mamma mia” pripoveduje popolno zgodbo o Italiji, popotovanje skozi čudovite obale in ikonične kraje. Ponovno odkrivanje samega sebe in tistega kar nam je najbližje.

Pot se nadaljuje po južnih obalah zbirke Festa d’Estate, ki postane ironična in igriva. Norčujejo se iz sebe, želijo videti, kako jih “drugi” vidijo z igranjem s tipičnimi ikonografijami. Sladoled, kava, pica, testenine, krompir, mozzarela postanejo protagonisti tekstilnih fantazij, ki ustvarjajo pravi italijanski duh.

SPLETNI NAKUP

Na mizi najdemo temelje italijanske hrane od pice do sladoleda, pomešanega z barvno prejo, kot je klasična bela in rdeča v pranem bombažu.

Zbirka ni le “kulinarična”, najdemo tudi slikovne motive značilne za južno italijansko keramiko z mehkimi geometrijami in majhnimi cvetličnimi dodatki, tako na prtih kot na blazinah. Enaki vzorci so vidni tudi pri izbiri dekorativnih blazin, katerim so dodani majhni dodatki, kot so slike, okvirji, stenske ure, kopalniška oprema.

Lepo vabljeni v Coincaso, v 4. nadstropju veleblagovnice Nama ali v spletno trgovino coincasa.si.

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Coincasa

Aktualno