Spoznajte luksuzne francoske difuzorje Maison Berger Paris, iz Coincase

Maison Berger Paris so luksuzni francoski aroma difuzorji, ki vam prečistijo zrak v sobi in hkrati prijetno odišavijo cel dom!

Aroma difuzorji Maison Berger Paris so posebni zaradi svojega izjemnega sistema, ki ga predstavlja katalizator, ki ima edinstveno moč. Lahko osveži in prečisti ozračje vašega doma s pomočjo metode razpršitve esenc. Prav tako povečajo raven kisika. Uničijo bakterije in odpravijo neprijetne vonjave katere koli vrste, kot so na primer kuhinjske vonjave, razgrajujejo tobačni dim in izboljšajo splošno kakovost zraka, pri čemer vas osvežijo in poživijo. So učinkovit repelent za žuželke, kot so pršice, komarji, bolhe, mravlje in ostale žuželke.

SPLETNI NAKUP

Dišave za dom Maison Berger Paris so naredili izključno le francoski parfumski mojstri in za njihovo izdelavo so uporabili le najbolj kakovostne sestavine. Vsaka dišava Maison Berger Paris je popolnoma izjemna in vam lahko ponudi občutke veselja in sprostitve.
Za izdelavo stekleničk aroma difuzorjev Maison Berger Paris se uporabljajo izključno le takšni materiali, kot so kristal, porcelan, keramika ali kovina. Stekleničke obdelujejo izkušeni francoski obrtniki ročno. Francoska blagovna znamka Maison Berger Paris je nastala leta 1898 in že od svoje ustanovitve se osredotoča na izdelavo difuzorjev za prečiščenje zraka v interjerjih. Ustanovitelj blagovne znamke je bil lekarnar Maurice Berger, ki je izumil in patentiral prvo aroma svetilko za čiščenje zraka v bolnišničnih oddelkih. Postopno so se začele aroma svetilke uporabljati tudi v stanovanjih in so postale zelo popularne med strankami.

Odišavite svoj dom s katero koli od dišav, katere ponujajo izdelki Maison Berger. Z njihovim 20 do 30 minutnim izgorevanjem lahko svoj dom odišavite za več ur. Je popoln dodatek v domovih, pisarnah, hotelih in wellness centrih. Obiščite nas v Coincasa, v 4. nadstropju Name, ali v spletno trgovino Coincasa.si.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Coincasa

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno