Kuhinjski robot Profi Plus Steel Grey

Kuhinjski robot WMF Profi Plus, se ponaša s preudarnim dizajnom preprostih oblik. Funkcionalni deli robota so iz briljantnega Cromargan jekla. Kuhinjski robot je zaradi svoje teže izjemno stabilen na pultu.

S pomočjo robota WMF Profi Plus pripravite testo za torto, kruh ali pico. Testo bo vedno dobro narejeno, saj je kuhinjski robot pravi specialist za pripravo testa. Sistem za gnetenje testa s planetarnim sistemom mešanja, poskrbi za temeljito premešane sestavine v skledah dveh različnih velikosti.

SPLETNI NAKUP

Sistem za hitrost meša in gnete vse vrste testa, na izbiro pa imate 8 različnih hitrosti in elektronski nadzor. Posebna funkcija, ki deluje na intervale omogoča tudi nežno mešanje sestavin kot so jajca, oreščki in sadje pod testom. Mešanje se začne počasi, kar pomeni da je vedno previdno in tako sestavine ne bodo pljuskale in uhajale iz sklede. Sistem za varnost poskrbi, da se robot samodejno ugasne, ko dvignete ročico za mešanje.

Ujemite zadnje kose robota WMF Profi Plus z 20 % popustom. Vabljeni Coincaso, v 4. nadstropje Name, ali nakupujte preko spleta.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Coincasa

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno