MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Torbe CoBags, za urbane kolesarje in kolesarke

Danske torbe Copenhagen bags ali krajše Cobags, so praktične, okolju prijazne in vzdržljive torbe zasnovane posebej za kolesa. Izdelane so iz kakovostno tkanega polioprena iz 100% reciklirane plastike. Zahvaljujoč materialu lahko torbo, ko jo ne potrebujete, zložite in jo pospravite kamorkoli. Dolgi in praktični ročaji, pa omogočajo, da napolnjeno torbo nosimo preko ramena, ko jo snamemo s kolesa. Na voljo v šestih različnih barvah s črnimi ročaji, in belim elastičnim trakom za enostavno zapiranje. Stabilna oblika, omogoča, da torba stoji samostojno, nosilnost je 8 kg.

Dimenzije: napolnjena: 40 x 29 x 18 cm, zložena: 10 x 29 x 3 cm.

IT izdelek, ki ga mora imeti vsak urbani kolesar in kolesarka. Pogoj za namestitev torbe na kolo, je zadnji ali sprednji prtljažnik. Idealno

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Torba Copenhagen Bags
13,95 €
Torba Copenhagen Bags
13,95 €
Torba Copenhagen Bags
13,95 €
Torba Copenhagen Bags
13,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: CoBags

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno