Zaščitite svojo kožo z izdelki iz Clinique Superdefense linije

Zaščitite svojo kožo in preprečite staranje kože s Clinique Superdefense linijo negovalnih izdelkov.

Vlažilna linija, ki nudi 12-urni sijaj utrujeni koži in hkrati nadzoruje 75 % procesa staranja (dednega + vpliv okolja) s Stop Signs™ tehnologijo, kožo ščiti pred vsemi sodobnimi okoljskimi vplivi, ki poškodujejo kožo in pospešijo naravne znake staranja.

Superdefense SPF 25 Fatigue + 1st Signs of Age Multi-Correcting Cream. Krema, ki bo v trenutku prebudila utrujeno kožo, ji povrnila mladosten sijaj ter ji nudila neprestano, dolgotrajno vlaženje. Vidno zmanjša prve znake staranja, gladi linije ter gube, izenači ten, gladi povrhnjico kože ter preprečuje sivkast in utrujen izgled kože. S Stop Signs™ tehnologijo se bori proti celotnemu spektru škodljivih zunanjih vplivov. Kožo zaščiti pred škodljivimi UVA/UVB žarki, onesnaževanjem ter drugimi draženji kože. Antioksidanta kot sta vitamin E in vitamin C, poskrbita za zaščito kože pred poškodbami, ki jo povzročajo prosti radikali. Na voljo tudi v gel teksturi.

PREBUJANJE:

Kofein in kreatin oskrbita kožo z energijo, hialuronska kislina in trehaloza poskrbita za vlago in glajenje. Drobni biserni delci kožo obdajo v nežen sijaj.

POPRAVLJANJE:

Formula je obogatena s sestavinami za krepitev kože – trehaloza in izvleček sigesbeckie. Koža je v trenutku navlažena i za vidno zmanjšan videz drobnih linij in gub, zmanjšan videz utrujene kože, nevtraliziran siv ton ter gladko kožo. Nudi trenuten in dolgotrajen občutek vlaženja.

ZAŠČITA:

Inovativna Stop Signs™  tehnologije ščiti kožo pred UVA, UVB žarki, infrardečo in modro svetlobo, prostimi radikali, onesnaženim zrakom, prahom in cvetnim prahom. Deluje kot prva obrambna linija pred prezgodnjim staranjem kože. Pomlajuje utrujeno kožo, ji nudi celodnevno antioksidantivno zaščito. V neverjetni teksturi, ki jo je prijetno nositi.

Superdefense CC Cream SPF 30 Colour Correcting Skin Protector je večnamenska obarvana krema, ki koži vrača zdrav in sijoč videz kože. V trenutku izenači ten kože in ščiti pred prvimi znaki staranja kože in zunanjimi vplivi z močno UVA/UVB zaščito. Zmerno prekriva in v trenutku popravi siv, rumeni ali rdeč ton kože. Ne vsebuje olj. Lahko se uporabi kot dnevna krema ali v tankem sloju kot podlaga – primer – pred tekočim pudrom (plast pudra se potem stanjša).


Naslovna fotografija: Clinique

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno