Clarins praznuje 30 let ličenja, lepote, drznosti in strasti

Clarinsov odnos do žensk zaznamuje zvestoba, vzajemno zaupanje in prenašanje lepotnih skrivnosti iz ene generacije v drugo.

Ličenje ima v življenju žensk posebno mesto, saj lepota ni samo vprašanje videza. Lepota je način, kako biti in se počutiti dobro v sebi. Gre za občutek samozavesti.

Clarins ustvarja negovalna ličila izjemnih formul, palet različnih odtenkov in čutnih tekstur, ki imajo inspiracijo v negovanju kože.

V popolnosti verjamemo v moč rastlin že od leta 1954. Rastline navdihujejo naše raziskave in so razlog za učinkovitost naših izdelkov. Clarins vsak izdelek za ličenje napolni z dragocenimi rastlinskimi izvlečki in to je tisto, kar naredi izdelke še boljše.

Iščete ideje za božična darila za vaše najdražje? Raziščite Clarinsove negovalne izdelke ali ličila s pomočjo naših lepotnih svetovalcev, ki vam bodo z veseljem pomagali z lepotnimi nasveti. Poiščite popolna darila za vas ali za tiste, ki jih imate radi.

Lepota je nekaj, kar je treba negovati vsak dan, v vseh drobnih trenutkih življenja. S Clarinsom nič ne more biti lažje.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Krema za zrelo zahtevno kožo Clarins
109,89 €
Krema za vrat in dekolte Clarins
75,89 €
Antioksidativna bogata dnevna krema Clarins
68,59 €
Svinčnik za očI Clarins
26,39 €
Poživljajoča nočna krema Clarins
72,79 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Clarins
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno