MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Clarins Extra Firming Cream: Vaše popolno orožje za učinkovito telesno rutino

Clarinsov nov učvrstitveni duo vsebuje hranilne sestavine za bolj napeto, revitalizirano in popolnoma navlaženo kožo:

  • Extra Firming Gel cilja na določena območja telesa, ki so posebej nagnjena k ohlapnosti kože. Z njegovo uporabo se izboljša elastičnost kože.
  • Extra Firming krema učvrsti in vidno pomaga oblikovati silhueto v enem koraku.

SPLETNI NAKUP

Clarins Extra Firming Cream – Ta bogata in udobna krema za telo, prepojena z organskimi aktivnimi rastlinskimi sestavinami, učvrsti kožo in vidno oblikuje silhueto. Gladka koža povrne svojo naravno elastičnost. Tekstura primerna kot nalašč za masiranje v kožo, v kateri se lahko dobro počutite.

Da določeni deli telesa hitreje izgubijo svojo elastičnost je dejstvo. Preizkusite novi Extra-Firming Gel, ki vrne tonus in učvrsti kožo na območjih, kot so stegna, roke, boke in zadnjico. Lahko ga nanesete vsak dan (dopoldan in/ali popoldan), na čisto, suho kožo.

SPLETNI NAKUP

Prijazen do vašega telesa in planeta. Embalaža Clarinsovega učvrstitvenega dueta vsebuje 38 % manj plastike, plastika je reciklirana in zunanja embalaža je minimalna.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Losion za obraz Clarins
57,47 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Clarins

Aktualno