Clarins Extra Firming Body: Vaše popolno orožje za učinkovito telesno rutino

Kakšen je vaš recept za napeto in čvrsto kožo, ne glede na letni čas? Da določeni deli telesa hitreje izgubijo svojo elastičnost je dejstvo. Preizkusite novi Extra-Firming Gel, ki vrne tonus in učvrsti kožo na območjih, kot so stegna, roke, boke in zadnjico. Lahko ga nanesete vsak dan (dopoldan in/ali popoldan), na čisto, suho kožo.

Vaše popolno orožje za učinkovito telesno rutino! Clarinsov nov učvrstitveni duo vsebuje hranilne sestavine za bolj napeto, revitalizirano in popolnoma navlaženo kožo.

Napeta, čvrsta in mehka koža. A zahtevamo preveč? Odkrijte naš super učvrstitveni duo za nego telesa:

  • Extra Firming Gel cilja na določena območja telesa, ki so posebej nagnjena k ohlapnosti kože. Z njegovo uporabo se izboljša elastičnost kože.
  • Extra Firming krema učvrsti in vidno pomaga oblikovati silhueto v enem koraku.

Prijazen do vašega telesa in planeta. Embalaža našega učvrstitvenega dueta:

  • 38 % manj plastike.
  • Reciklirana plastika.
  • Minimalna zunanja embalaža.

Clarins Extra Firming Cream – Ta bogata in udobna krema za telo, prepojena z organskimi aktivnimi rastlinskimi sestavinami, učvrsti kožo in vidno oblikuje silhueto. Gladka koža povrne svojo naravno elastičnost. Tekstura primerna kot nalašč za masiranje v kožo, v kateri se lahko dobro počutite. Uporabite vsak dan, zjutraj in/ali zvečer.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Clarins

Aktualno