Clarins: Si želite bolj čvrsto, gladko, pomlajeno in sijočo kožo? 

Ste že našli vašo popolno negovalno rutino proti staranju kože? Si želite bolj čvrsto, gladko, pomlajeno in sijočo kožo? Clarinsova linija Extra-Firming ima takojšnji gladilni učinek in je idealna rutina proti staranju za ženske, starejše od 40 let.

Naš najmočnjši duo proti staranju, Double Serum in Double Serum Eye zagotavljata, da je vaša koža videti bolj zdrava in vidno pomlajena. Združite ju z našo dnevno kremo Nutri Luimere, ki obnovi sijaj podhranjeni koži.

SPLETNI NAKUP

Super Restorative Rose Radiance Cream je krema za povečanje sijaja, namenjena koži, ki doživlja hormonske spremembe, povezane s starostjo. Nutri Lumiere Revive je 2-v-1 dnevna krema za izboljšanje tonusa kože in za revitalizacijo zrele kože. Extra Firming Energy ponuja vse za aktivne in ženske v nenehnem gibanju.

Podvojite moč vaše negovalne rutine z Double Serumom. Ikončni serum, obogaten z 21 rastlinskimi izvlečki in z neverjetno dvojno formulo za stimulacijo kože, dan za dnem.

Ste pripravljeni odpraviti videz utrujenosti na vaši koži? Nova dnevna krema proti staranju Nutri Lumiere Revive je napolnjena z močnim koktajlom rastlinskih izvlečkov, ki v trenutku poživi vašo kožo in ji podari sijaj. Za rezultat, ki traja!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dnevna krema za obraz Clarins
81,57 €
Dnevna krema za obraz Clarins
107,76 €
Nočna krema za obraz Clarins
71,38 €
Antioksidativna dnevna krema za obraz Clarins
67,90 €
Dnevna krema za obraz Clarins
81,57 €


Naslovna fotografija: Clarins

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno