Čipkasto spodnje perilo, ki vas bo navdušilo

Čipka od nekdaj izraža idejo o romantiki, zapeljevanju, vintage privlačnosti in eleganci. In ko se te ideje prevedejo v modele spodnjega perila, vam to zagotovi najbolj čudovito izkušnjo, ki jo lahko ponudi čipkast material. Čipka namreč vsakemu oblačilu, še posebej pa spodnjemu perilu, pričara intimni občutek razkošja in ženstvenosti. Čipkasto spodnje perilo pa med uporabnicami ni priljubljeno zgolj zaradi videza, temveč tudi zato, ker – če je čipka zelo tanka – pusti površino oblačil gladko oziroma je v posameznih primerih celo zaželeno, da čipka pokuka na plan. Čipkasto perilo je nadvse privlačno v kombinaciji s polprosojnimi oblačili.

Poznamo dve vrsti čipkastega perila: perilo iz prave čipka in perilo iz vezene čipke. Prava čipka je izdelana s prepletanjem niti, in tako se ustvari vzorec s prosojnimi in neprosojnimi deli, medtem ko se tehnika vezenja izvaja na končnem blagu s šivanjem vzorcev na mrežast ali tkan material. V tem smislu se vezenina nanese na tekstil, medtem ko čipka je tekstil. Perilo iz prave čipke je načeloma dražje od perila z vezeno čipko.

Obiščite oddelek perila v Nami in si oglejte osupljivo ponudbo čipkastega spodnjega perila.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Yamamay
35,95 €
Spodnje hlače Yamamay
15,95 €
Nedrček Yamamay
39,95 €
Set perila Emporio Armani
123,90 €
Spodnje hlače Skiny
22,99 €
Nedrček Triumph
80,00 €
Spodnje hlače Palmers
29,99 €
Nedrček Twinset
73,00 €
Spodnje hlače Twinset
43,00 €
Nedrček Triumph
52,00 €
Spodnje hlače Etam
12,99 €
Nedrček Triumph
36,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Etam
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno