Čipkasto perilo ne gre nikoli iz mode

Čipkasto perilo velja za eno bolj ženstvenih odločitev. In medtem ko čipka sama po sebi nikoli ne gre iz mode, se vsako sezono pojavi veliko trendov prav na temo čipke, na katere smo ljubiteljice mode še kako pozorne. Predstavljamo tri najbolj aktualne.

SPLETNI NAKUP

Lisca Selection

1. SVETLO TEMNI KONTRAST
Najsi gre za klasično kombinacijo črnega satena in bele čipkaste obrobe, črno vezenino na prosojnem tilu ali slojenje prosojne svetle čipke čez črn neprosojen material, je kontrastna čipkasta zgodba v novi zimski sezoni pravi modni hit.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Yamamay
29,95 €
Nedrček Etam
35,99 €
Nedrček Lisca Selection
49,90 €
Spodnje hlače Yamamay
16,95 €

2. ČIPKA V SLADKIH PASTELIH
Čeprav smo čipke v svetu perila najpogosteje navajeni v preverjeni črni, beli, kožni, rdeči in temno modri barvi, vas lahko navduši tudi različica v sinje modri, lila in marelični.

Nedrček Yamamay
29,95 €
Nedrček Esprit
39,99 €
Nedrček Yamamay
19,95 €
Nedrček Triumph
39,99 €
Nedrček Skiny
34,99 €
Nedrček Etam
35,99 €

3. TEMNO MODRA JE NOVA ČRNA
Temno modra je v svetu čipke postala nova žlahtna barva. Čipkasto perilo v temno modri barvi se lepo poda k globljim izrezom žametnih oblek v gozdno zeleni, temno modri, črni in temno vijoličasti barvi.

Nedrček Lisca
34,90 €
Nedrček Palmers
54,99 €
Spodnje hlače Lisca
15,90 €
Spodnje hlače Lisca
17,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Lisca Selection
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno