Luksuzna francoska znamka Chantelle, 50% ugodneje

Če še niste pomerile perila luksuzne francoske znamke Chantelle, je zdaj pravi čas, da si to privoščite. Znamka je bila obiskovalkam Name že prej znana po liniji vsakdanjega gladkega perila, primernega za vse priložnosti in velikosti, od pomladi pa je v Nami na voljo tudi prestižna kolekcija finega perila iz francoske čipke. Blagovno znamko Chantelle odlikujejo izjemno lepi, kakovostni in udobni modrčki, ki nudijo resnično dobro oporo vse do velikosti košarice G. Nama nudi izbor kolekcij, ki so ves čas na zalogi, in kolekcij, ki vsako sezono presenetijo z novo, trendom in letnemu času primerno barvo in dizajnom. Preverite slednjo ponudbo v času sezonskih razprodaj. V Nami boste tako našli diskretne komplete perila Chantelle v beli, črni ali kožni barvi, presenetili pa vas bodo tudi prelepi čipkasti modri toni ter večbarvne kombinacije.

Do 31. avgusta izkoristite 50 % popust na perilo znamke Chantelle, sezone pomlad-poletje 2023.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Chantelle
95,95 €
Nedrček Chantelle
84,95 €
Nedrček Chantelle
88,95 €
Nedrček Chantelle
88,95 €
Nedrček Chantelle
77,95 €
Nedrček Chantelle
80,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Chantelle
Lektorirala: Mojca Zemljak

*Akcija velja od 05. julija do 31. avgusta 2023. Akcija velja v veleblagovnici in v spletni trgovini nama.si.

**Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno