Chantelle SoftStrech: Perilo še nikoli ni bilo tako udobno!

Ikonična francoska znamka spodnjega perila Chantelle je od nekdaj v službi žensk. In danes ženske zahtevajo, da perilo ni le lepo, ampak tudi udobno!

Zato je Chantelle ustvaril linijo SoftStretch, ki je prepričala že desettisoče žensk po vsem svetu. Perilo SoftStrech je izdelano iz izjemno mehkih mikrovlaken, nima opaznih šivov in ustreza vsem velikostim! Spodnje hlačke SoftStrech so tako prilagodljive, da so primerne za postave od XS do XXL. Izjemno udobni modrčki oz. topki SoftStretch, med katerimi so večinoma modeli brez kosti, nekateri pa so tudi podloženi oz. s kostjo, pa so razporejeni v tri velikosti XS-S, M-L in XL-2XL. Modeli SoftStretch vseeno nudijo izjemno oporo!

Pomembna značilnost SoftStrecha je tudi to, da je to perilo popolnoma neopazno, tako zaradi svojega brezšivnega značaja kot zaradi barv, ki se popolnoma prilegajo vašemu tonu kože oz. vrhnjim oblačilom.

Zaradi svojega udobja je Chantellovo perilo SoftStrech primerno za poležavanje na domačem kavču. Zaradi izjemne opore se boste v njem z veseljem odpravili v telovadnico. In zaradi popolne neopaznosti ga boste z veseljem oblekli tudi pod poslovna ali svečana oblačila.

Zdaj vam po francosko modo ni treba v Pariz! Odpravite se raje v Namo in si omislite novo najudobnejše Chantellovo perilo SoftStrech.


Naslovna fotografija: Chantelle
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno