Chantelle: odkrijte luksuz v Nami

Spoznajte luksuzno francosko znamko ženskega perila Chantelle. Znamka je bila obiskovalkam Name že prej znana po svoji liniji vsakdanjega gladkega perila, primernega za vse priložnosti in velikosti, zdaj pa je pri nas na voljo tudi prestižna kolekcija finega perila iz francoske čipke.

Chantelle je že od leta 1876 velik zagovornik žensk. Leta 1902 je bil prvi, ki je korzetom dodal elastična vlakna. V 70. letih je ustvaril prvi nedrček z oblikovanimi košaricami. Od leta 2000 je Chantelle vodilni na področju ustvarjanja modrčkov, ki so pod obleko nevidni.
Chantelle je prepoznaven in iskan tudi pri nas zaradi izjemno lepih, kakovostnih in udobnih modrčkov, ki nudijo resnično dobro oporo, vse do velikosti košarice G.

V Naminem izboru kolekcije Chantelle boste našli tako gladke modele kot najfinejšo čipko. Nama nudi izbor kolekcij, ki so ves čas na zalogi, in kolekcij, ki vsako sezono presenetijo z novo, trendom in letnemu času primerno barvo in dizajnom. V Nami boste tako našli diskretne kompletke perila Chantelle v beli, črni ali kožni barvi, presenetili pa vas bodo tudi prelepi modri in rdeči toni ter večbarvne kombinacije.

Strokovne in prijazne prodajalke vam bodo z veseljem predstavile kolekcijo in vas v kabino za pomerjanje napotile z modrčki, ki so kot ustvarjeni za vas. Naj vas v Nami zapelje francoska lepota Chantelle.


Naslovna fotografija: Chantelle
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno