MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Za sijoče in lepe lase uporabljajte prave negovalne izdelke

Sijaj in lesk sta dva pomembna pokazatelja, da so vaši lasje zdravi in pravilno negovani. Las je namreč sestavljen iz treh slojev, in če je zunanji sloj poškodovan oziroma vlaga v sestavi lasa pade pod 10 %, pride do poškodbe, kar vodi do videza suhih, štrenastih in nezdravih las. Zunanji plasti lasa vlažnost pomagajo ohranjati naravna olja in esencialne maščobne kisline. Zadnje spadajo celo med supervlažilce las, zato ni nič čudnega, če nam je mati narava priskrbela eno od najboljših, ki jo proizvajajo in izločajo lojnice lasišča, sebum. Težava se pojavi, ko lasje zrastejo čez ramena in tako izgubijo neposredni stik z lasiščem, kar zunanji plasti lasu onemogoča vlaženje s tako imenovanim supervlažilcem, sebumom.

Prav zato je uporaba pravih in dobrih vlažilnih sestavin v negovalnih šamponih za umivanje suhih las ključnega pomena. Povprečen šampon je sestavljen iz 2 faz: čistilne in negovalne, ki sta v razmerju 2 : 1. S tem dosežemo, da so lasje temeljito očiščeni in nahranjeni. Za večino tipov las je to pravi način umivanja, zelo suhe lase pa tak šampon izsuši in naredi slamnate. V ta namen so se pri blagovni znamki Lazartigue odločili, da izdelajo izjemno bogat šampon, namenjen najbolj suhim lasem. Kako? Oblikovali so šampon z  razmerjem 1 : 3, kar ustreza eni tretjini čistilnega in kar dvema tretjinama negovalnega dela. Lazartigue Nourish 2 v 1 je ob tem obogaten še s karitejevim in babassu maslom, ki sta zaslužna, da se slamnati lasje spremenijo v svilnate že po nekaj umivanjih!

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: Profimedia

Lahek hranljiv šampon za suhe lase Nourish Light, Lazartique.
19,24 €
Šampon za suhe in poškodovane lase Melvita.
15,60 €
Šampon s koprivo za izsušene in krhke lase L’Elborario.
12,20 €
Šampon za obnavljanje in čiščenje suhih las Nourish & Repair, Madara.
14,90 €
Kremni šampon za suhe in barvaste lase Naturavit,.
7,20 €
Hranljiv šampon za suhe in goste lase Nourish, Lazartique.
19,24 €.
Šampon za zelo suhe lase Hyaluron 2.0, Alicina Professional.
12,50 €.

Aktualno