Čas je za zabavo

Nova kolekcija S.Oliver Black Label je popolna kombinacija polnočne modre v kombinaciji s čipko, divje rdeče, klasične črne in nepogrešljivih bleščic. Vsak lahko najde svoj stil. Naj se zabave pričnejo.

Čipka in saten
Prefinjenost – duet satena in čipke v nenavadno čudoviti kombinaciji črne in polnočno modre barve, ki zmeraj poskrbi za eleganco in nežnost. Kombinacija, ki spominja na kombinežo in zato nosi v sebi noto drznosti. Lahko izberete obleko ali top.

SPLETNI NAKUP

Smoking za ženske
Zakaj pa ne. Črn klasičen kroj suknjiča z nepogrešljivo satenasto črto ter ravne črne hlače so pravi izbor. Kombinirate ju z belo srajco z volančki ali modrim satenastim topom ali klasično čipko in preprosto ne morete ostati neopaženi.

Rdeča
Rdeča je prefinjena in nosimo jo, ko želimo biti zapeljive. Ženska, oblečena v rdečo barvo, je lepša in bolj čutna, saj ta odtenek pozitivno vpliva na naša čustva in čustev ljudi, s katerimi smo obkroženi. Rdeč kostim ali plašč v rdeči barvi sta prava kombinacija za drzne, če pa vseeno ne upate all in v rdeči barvi – izberite vsaj top v tej barvi.

Bleščice so moja najljubša barva
Malo iskric, kanček čudovitih bleščic in velika pozornost do detajlov so naša najboljša kombinacija za čutna in glamurozna praznovanja.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka S.Oliver Black Label
119,99 €
Majica dolg rokav S.Oliver Black Label
59,99 €
Bluza dolg rokav S.Oliver Black Label
69,99 €
Bluza dolg rokav S.Oliver Black Label
89,99 €
Obleka S.Oliver Black Label
99,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: S.Oliver Black Label
Fotografije v članku: S.Oliver Black Label
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno