Čas je za visoke pete

Če vas skrbi, da je obutev z visoko peto neudobna, vas lahko potolažim, da ni nujno tako. Vse je odvisno od kopita čevlja oziroma razdalje med peto in podplatom (večja je ta, bolj udoben bo čevelj) ter višino in stabilnostjo pete (za peto v višini od 5 do 7 cm je priporočljivo izbrati model, ki je za pol številke večji, za višino od 10 do 15 cm pa naj bo model večji za eno številko).

Če torej svoje garderobe še niste oplemenitile z vsaj enim parom, se spustite v avanturo z visokimi petami zdaj. O tem vas bo o prepričala res široka ponudba modelov v Nami in mini vodnik, ki vam bo pomagal izbrati prave sandale in salonarje z visoko peto k vaši že obstoječi garderobi. Visoke pete namreč lahko kombinirate z različnimi oblekami in stili, odvisno od priložnosti in osebnega stila.

SPLETNI NAKUP

Visoke pete in obleke

Visoke pete lahko nosite z dolgimi ali kratkimi oblekami. Za bolj svečane priložnosti izberite elegantno obleko do kolen ali malo črno obleko, zraven sodijo čevlji s tanko, vitko peto v črni barvi. Za bolj ležeren videz pa izberite obleko s cvetličnim potiskom ali pisano obleko z volančki. Nosite jo skupaj s sandalami v živahnih barvah. Bolj je obleka enostavna, več detajlov imajo lahko sandale ali salonarji.

Profimedia
Sandali Copenhagen Shoes
119,50 €
Sandali Luz Da Lua
145,50 €
Sandali Morgan
59,00 €
Sandali Just Cavalli
262,00 €

Visoke pete in džins

Edino visoke pete lahko naredijo vaše priljubljene kavbojke prefinjene in elegantne. Če so džins hlače daljše in je viden samo sprednji del obutve, priporočamo barvite salonarje ali polsandale. Pri krajših modelih pa so dobrodošle tudi sandale.

Profimedia
Sandali Tosca Blu studio
151,50 €
Sandali Festa
184,50 €
Sandali Lodi
185,00 €

Hlače: Visoke pete so videti super s hlačami, še zlasti ravnimi in rahlo razširjenimi. Če so hlače daljše, jih je treba malo zavihati, da se vidijo vrhovi čevljev.

Visoke pete in krilo

Visoke pete se odlično podajo h krilom različnih dolžin, od mini do maksi. Za ženstven videz izberite krilo kroja A in zraven obujte sandale z visoko peto. Prefinjen in bolj formalno eleganten videz pa vam bo pričarala kombinacija polsandal in ravnega oprijetega krila. Sandale in salonarji v barvi kože bodo podaljšali vaše noge in poudarili ženstvenost.

Profimedia
Sandali Cloud9
124,50 €
Polsandale Nine West
107,50 €
Polsandale Nine West
176,50 €

Visoke pete in hlačni kostim

Visoke pete so odlična rešitev tudi, ko želite zmehčati hlačni kostim. Ne glede na kroj hlač hlačnega kostima, ki ga nosite kot del poslovne uniforme, ta ob sebi zahteva zaprt tip obutve z visoko peto. Salonarji v klasičnih barvah ali intenzivnih modnih odtenkih so najboljša izbira, ki bo vedno poskrbela za prefinjen in eleganten videz.

Profimedia
Salonarji Guess
135,00 €
Salonarji Luz Da Lua
154,50 €
Salonarji Lodi
145,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno