Čas je za najboljšo Foreo ‘Black Friday’ ponudbo in do 30 % popuste

Pred nami je najbolj vznemirljivo in pričakovano obdobje nakupovanja. Švedski proizvajalec Foreo, ki je vodilni v prodaji lepotne tehnologije, za vas pripravlja mega ‘Black Friday’ ponudbo z do 30 % popusti na izdelke, znamke Foreo.

Foreo Bear
Najboljši način, da vaša koža zasije v samo 3 minutah? Zabaven in učinkovit trening, ki vam ga bo zagotovil nepremagljiv Foreo Bear. Ta pripomoček med zabavno in sproščujočo nego stimulira več kot 65 mišic obraza in vratu ter zagotavlja neinvaziven lifting obraza. Njegov stimulativni mikrotok naredi kožo bolj elastično in čvrsto, T-Sonic™ pulzacije pa sproščajo točke napetosti obraznih mišic in gladijo gube.

Kot posebna ponudba bo na voljo tudi Foreo Bear mini 3 s tremi stopnjami intenzivnosti mikrotoka in sistemom Anti-Shock, ki zagotavlja varen in neboleč prenos toka na kožo.

SPLETNI NAKUP

Foreo Ufo 2
Vlaženje je eden najpomembnejših korakov v rutini kakovostne nege kože in Foreo Ufo 2 bo poskrbel, da bo vaša koža nahranjena in navlažena še do 6 ur po tretmaju.
Ufo 2 zagotavlja intenzivno nego obraza v samo 2 minutah in vsebuje krioterapijo, termoterapijo, sproščujoče T-Sonic pulzacije in celoten spekter LED luči. Ta naprava je bila ustvarjena za ustvarjanje spa izkušnje v vašem domu in sprostitev v hladnejših večerih.

Češnja na torti? Poleg aparata bodo znižane tudi Ufo maske in linija sheet mask Farm To Farm To Face, ki jih lahko uporabljate z Ufo 2 ali kot samostojno nego. Ponudba Black Friday vključuje tudi naprave Foreo Ufo, Foreo Ufo mini 2 in Foreo Ufo mini.

Linija Foreo Luna
Linija Foreo Luna je ustvarjena za najnežnejše in temeljito čiščenje kože, v sklopu Black Friday ponudbe pa boste lahko našli uspešnici Luna 3 in Luna 3 plus ter praktični mini ediciji Luna mini 3 in Luna mini 2 po akcijskih cenah.

Z mehkimi in ultrahigieničnimi napravami iz serije Luna čiščenje obraza postane sproščujoč negovalni ritual, po katerem bo vaša koža zasijala.

Po akcijskih cenah bo na voljo tudi najljubši Foreo Iris masažni aparat za predel okoli oči ter Foreo negovalna izdelka Serum Serum Serum in Micro Foam Cleanser.

Najljubši lepotni pripomočki, s katerimi boste ob prihajajočih praznikih razvajali svojo kožo, pa tudi svoje najbližje, bodo med 18. 11. in 4. 12. 2022 znižani do 30 %. Uspešnice Foreo Bear, Foreo Luna 3 plus in Foreo Ufo 2 bodo na voljo po akcijskih cenah v veleblagovnici Nama in v spletni trgovini Nama.si.

Se že dolgo želite razvajati z izdelkom Foreo in svojo negovalno rutino dvigniti na novo raven? Raziščite Foreo ‘Black Friday’ ponudbo in si zagotovite svojega lepotnega zaveznika po odlični ceni!

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Čistilna naprava Bear Fuchsia Foreo
329,00 €
Čistilna naprava Ufo 2 Mint Foreo
299,00 €
Gel za obraz Micro-Foam Cleanser Foreo
44,90 €
Čistilna naprava Luna Mini 3 Sunflower Yellow Foreo
179,00 €
Čistilna naprava Iris Eye Massager Magenta Foreo
149,00 €
Čistilna naprava Luna 3 Foreo
219,00 €


Naslovna fotografija: Foreo
Lektorirala: Melanija K. Matoh

*Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno