Čas je za maturantski ples

Ker se bliža sezona maturantskih plesov, valet ter porok, poglejmo nekaj nasvetov za oblačenje maturantov in njihovih staršev. Že nekaj sezon se za mlajše moške pojavljajo obleke precej ozkega kroja z ozko teliranimi suknjiči. Ti imajo ozke, dolge reverje in se običajno zapenjajo z dvema gumboma. Hlače oblek so ozke, lahko zalikane na rob. Zadnja leta je najpopularnejša dolžina do gležnjev, torej krajše, kot smo običajno vajeni. Tak model obleke si lahko privoščijo vitki moški. Če je moški močnejše postave, naj raje izbere obleko klasičnega kroja in klasične dolžine hlač (torej hlačnica sega do tal, kadar moški stoji v hlačah brez obutih čevljev).

K maturantski obleki sodi lepa srajca, običajno v beli ali svetlih barvah, ter (ozka) kravata. Lahko pa posežete tudi po klasičnem enobarvnem T-shirtu, ki doda videzu nekaj sproščenosti. Določeni moški si izberejo tudi metuljček, ki lahko v izbrani kombinaciji dobro ‘uspe’, če se celoten styling sklada s slogom in osebnostjo moškega. Izberemo tudi lepe tanke nogavice in usnjene čevlje z vezalkami ter čim tanjšim podplatom. Za malce bolj ležeren videz pa lahko kombiniramo tudi bele usnjene teniske.

SPLETNI NAKUP

1. NEŽNI TONI ZA ZAČETEK SEZONE
Zakaj pa nebi letos na maturantskem plesu zablesteli v svetlih tonih? Svetlo modra, bež ali nežno zelena obleka klasičnega kroja, ki jo enostavno kombiniramo z belo srajco ali gladko majico, zraven pa bele superge. Vaša plesalka bo navdušena nad vašim izborom.

2. KLASIČNA ELEGANCA S.OLIVER BLACK LABEL

Temno moder suknjič, temno modre hlače, svetlo modra srajca, kravata v odtenku modre barve, temno rjav (konjak) pas in elegantni temno rjavi (konjak) čevlji – preprosto in zelo elegantno. S to kombinacijo ne morete zgrešiti.

3. JOGGSUIT – NEPREMAGLJIVO UDOBJE

Mladi prisegajo na stil, ki nudi tudi udobje. Joggsuit je prava izbira za noč, ki se v trenutku prepleše v jutro. Elastičen jersey doda klasični moški obleki udobje, kroj pa eleganco. S supergami na nogah in plesalko pod roko se maturantska noč ne bo nikdar končala.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane cene brez popustov.

Suknjič S.Oliver
179,99 €
Dolge hlače S.Oliver
69,99 €
Telovnik S.Oliver
69,99 €
Dolge hlače S.Oliver
69,99 €
Suknjič S.Oliver
159,99 €
Dolge hlače S.Oliver
79,99 €
Suknjič S.Oliver
159,99 €


Naslovna fotografija: s.Oliver Black Label
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno