Čas je, da zablestite v bež barvi v kombinaciji s svežo oranžno

Spomladansko vreme nas letos močno zanaša enkrat v levo, spet drugič v desno, kar pomeni, da temu prilagojene ostajajo tudi naše vsakodnevne podobe. Muhasti dnevi namreč od nas terjajo kar nekaj iznajdljivosti, še dobro, da nam proste roke prepuščajo čudovite palete spomladanskih, pa tudi že poletnih barv. Sanjamo o pastelih in se hkrati rade zatekamo k naravnim, umirjenim tonom, pa vendar vsaj vsake toliko časa potrebujemo tudi kanček udarnih, intenzivnih in predvsem razigranih tonov. In tu, kot naročena pride na vrsto oranžna, tokrat tista svetla, ki spominja na lepo, okroglo in dišečo pomarančo.

Nova s.Oliver Black Label kolekcija je ženstvena, moderna in nostalgična. Lahkoten duh nas z ženstveno paleto barv vodi proti poletju. Oranžna tkanina je naravna, popolna za preproste, udobne in mehke kose od zore do mraka. Ne smemo pa prezreti svetlih tonov – »Organic Beige«, ki je tisti odtenek, ki vsak ženstven kos naredi še bolj sofisticiran. Skratka, čas je, da zablestimo v organic bež barvi v kombinaciji s svežo oranžno.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bluza dolg rokav S.Oliver Black Label
69,99 €
Dolge hlače S.Oliver Black Label
119,99 €
Majica kratek rokav S.Oliver Black Label
49,99 €
Dolge hlače S.Oliver Black Label
89,99 €
Bluza kratek rokav S.Oliver Black Label
49,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: s.Oliver Black Label
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno