Čas je, da pokažete svoje perilo

Zakaj pa ne? Modne smernice nam že nekaj časa narekujejo, da lepo in estetsko dovršeno perilo ni več skrito pod puloverji, bluzami in majicami. Pokazati ga je mogoče na različne načine.

  1. Blazer in čipkast modrček sta nepogrešljiva klasika, ko govorimo o francoskem šiku.
  2. Prosojni topi in bluze, ki so letošnje poletje eden izmed poglavitnih trendov, ob sebi potrebujejo tudi popolno perilo. V tem primeru sledite načelu, da pod razkošne prosojne bluze oblečete razkošno čipkasto perilo, pod minimalistične tančice pa bolje pristaja minimalistično gladko perilo.
  3. Bodiji in športno perilo, kot so topi, lahko prevzamejo vlogo samostojnega oblačila. Pomislite na široke cargo hlače in modne vplivnice, kot je Bella Hadid, in takoj vam bo jasno, zakaj je tovrstna kombinacija tako priljubljena.

Kakšno naj bo torej perilo, ki si zasluži ugledati luč sveta na ulici? Razkošno z delikatnimi detajli, kot so francoska čipka ter vezenine cvetja in src, igra prosojnih in neprosojnih materialov z obrobami, ki na koži delujejo kot tatu, gladek saten s čipkasto obrobo. Če se odločite, da bo vaše spodnje perilo samostojen kos oblačila, bodite pozorni na to, kako se zapenja. Še najbolje bo, da v takem primeru posežete po modelih brez zapenjanja. Ne pozabite niti na ‘razgaljene hrbte’, ki jih po novem krasijo romantični in zapeljivi detajli modrčkov.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Profimedia
Nedrček Lisca Selection
47,90 €
Nedrček Cheek By Lisca
32,90 €
Nedrček Chantelle
88,95 €
Nedrček Etam
39,99 €
Nedrček Yamamay
29,95 €
Nedrček Triumph
55,00 €
Nedrček Chantelle
57,95 €
Nedrček Calvin Klein
34,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno