Carrie Bradshaw bi izbrala obutev Roberto Festa

Ko pomislite na kultno nadaljevanko Seks v mestu in Carrie Bradshaw, se gotovo spomnite tudi na njene čevlje in popolne oblačilne kombinacije, ki jih je glavna junakinja nanizanke vedno gradila prav na podlagi obutve. Vedela je, da lahko s pravim parom čevljev povzdigne stajling tako, da bodo vse oči uprte vanjo. Čeprav je bil njen slog pogosto ekscentričen in nekonvencionalen, med njeno najbolj priljubljeno obutev gotovo sodijo klasični salonarji, gležnjarji s peto ter obutev z okrasnimi detajli, kot so pentlje in zaponke s kristali. Z živahnimi in vpadljivimi barvami ter vzorci je nadgradila načeloma bolj preproste oblačilne kombinacije, medtem ko je čevlje v nevtralnih kožnih odtenkih obula k oblačilom drznih vzorcev in tekstur.

Če torej tako kot Carrie iščite popoln par čevljev, ki bo vaši garderobi vdihnil tisti poseben pečat, obiščite oddelek modnih dodatkov v Nami in spoznajte novo italijansko blagovno znamko obutve Roberto Festa. Kolekcijo salonarjev, gležnjarjev, mokasink za jesen in zimo odlikujejo vrhunski materiali, kot so svetleče mehko napa usnje, sijoč žamet, obogaten s kristali, tople in živahne barve ter samozavesten italijanski dizajn.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Lektorirala: Mojca Zemljak

Aktualno