Podpiramo kampanjo Eno srce Zveze prijateljev mladine

V Nami smo se z veseljem odzvali na vabilo k sodelovanju pri podpori Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki je tudi v letošnjem prazničnem času zagnala kampanjo Eno srce, s katero zbirajo sredstva za njihove socialno humanitarne programe združene pod imenom Eno srcePomoč družinam, Sapramiškin sklad, Adin štipendijski sklad, Športnik sem, Polna šolska torba.

Oblikovali so dva dobrodelna izdelka praznične voščilnice in koledar za leto 2023. Izkupiček od prodaje bo šel izključno za programe združene pod Eno srce. Izkušnje preteklih let kažejo, da so stiske v začetku novega leta med ljudmi pogosto še globlje. Zato želimo s skupnimi močmi zagotoviti dovolj sredstev, da bomo socialno šibkejšim družinam na različne načine lahko pomagali takoj in nato še vse leto.

VOŠČILNICE

KOLEDAR

Koledar Zveze prijateljev mladine Slovenije je opremljen s pomembnimi obeležji, ki se navezujejo na njihovo delo in poslanstvo (Mednarodni dan otrok v medijih, Mednarodni dan knjig za otroke, Mednarodni dan družin, Svetovni dan boja proti otroškemu delu …) z njihovimi programi in projekti (Otroški parlamenti, Teden otroka, Evropa v šoli …), z aktivnostmi Društva Bralna značka (Začetek Nacionalnega meseca skupnega branja, Dan zlatih knjig …) ter datumi, ki so vezani na šolsko leto (zimske počitnice, informativni dan za vpis v srednje šole, pouka prost dan …).

Vsak mesec posebej prinaša prav posebno toplino in pravljičnost, ki vas bo popeljala v svet srčnosti, dobrote, navihanosti in radovednosti. Kot brezskrbno otroštvo.

Cena koledarja je 8,80 € z vključenim DDV brez poštnine. Z vsakim nakupom boste prispevali v program Eno srce, ki na različne načine pomaga družinam in otrokom v stiski.

Praznične voščilnice Zveze prijateljev mladine Slovenije
Na Zvezi prijateljev mladine Slovenije je tudi v letošnjem letu mogoče kupiti praznične voščilnice.

Voščilnice in koledarji so okrašeni z njihovima glavnima junakoma Zarjo in Lukcem.

Seveda so voščilnice dobrodelne, saj bo od vsakega nakupa del prihodka namenjen otrokom in družinam v stiski za program Eno srce.

Cena kompleta voščilnic (5 kosov) je 5,90€, z vključenim DDV, brez poštnine.

VOŠČILNICE

KOLEDAR


Naslovna fotografija: Zveza prijateljev mladine Slovenija
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno