Cargo hlače za možate moške

Cargo hlače so prvi nosili vojaki. Značilno za te hlače je, da imajo nad koleni na vsaki ali vsaj na eni strani večji žep, novejši modni trendi pa uvajajo tudi več žepov na teh hlačah, a preveč vendarle ni dovolj estetsko.

Vojaki so takšne, po večini maskirne, hlače nosili, ker so imeli z več globjimi žepi dovolj prostora za manjšo vojaško opremo. In ker se je marsikaj iz vojaške ‘mode’ hitro preselilo tudi na modne brvi, so se že desetletja nazaj ‘prijele’ tudi cargo hlače.

Pozor, letošnjo modno jesen in zimo so cargo hlače zopet ‘in’. Modne trgovine ne bodo mogle brez njih. Načeloma velja, da jih radi nosijo bolj možati in mlajši moški, a z modnim tajliranim suknjičem, trendovsko srajco ali t-shirtom in belimi supergami ali črnimi bulerji so lahko moški v enobarvnih cargo hlačah tudi modni, pa še bolj možat videz pridobijo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dolge hlače Esprit Casual
69,99 €
Kratke hlače G-Star
99,95 €
Kratke hlače G-Star
109,95 €
Dolge hlače G-Star
109,95 €
Dolge hlače G-Star
129,95 €
Dolge hlače G-Star
139,95 €
Chino hlače S.Oliver
69,99 €
Kratke hlače Antony Morato
99,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: G-Star

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno