Zemeljske barve in prefinjen slog za 2023

Po dveh nenavadnih letih je na polno zaživel tudi teden moške mode v Milanu (Milano Moda Uomo). Že 12 let redno obiskujem ta teden moške mode, še zlasti modne revije ali prezentacije znamke za moške Canali. To je Made in Italy v najboljšem pomenu besede.

Znamka je nastala leta 1934, torej se počasi bliža 100-letnica. Vsakič znova me presenti, kako domiselne ideje imajo: ali za modne revije ali za prezentacije. Že nekaj let pa imajo samo prezentacije svojih kolekcij za poletje in za zimo. V posebnih prostorih in z zelo domiselno scenografijo.

Čeprav je Canali klasična znamka, namenjena resnim poslovnežem, že leta bedi nad tem, da so njihove kolekcije sveže, moderne, prilagojene mlajšim poslovnežem, ki želijo biti drzni in vsaj rahlo izstopati z oblačili. To Canaliju že vsaj 10 let izvrstno uspeva.

Njihove modne napovedi za pomlad in poletje 2023 so zelo sproščene: med materiali je veliko bombaža, platnenega bombaža, tudi svile, pa pletenin, džinsa, Barve so precej zemeljske, najbolj sem navdušen nad morsko modro in opečnato barvo, sicer pa prevladuje bež barva, nekaj bele in sive ter tudi olivno zelena, kar je sploh hit napovedi za drugo leto.

Modni zanesenjaki, tisti, ki zares stavite na modne trende, v Nami lahko že ta hip najdete nekaj kosov, ki bodo še kako aktualni spomladi in poleti 2023, denimo majice in srajce s črtami, olivno zelena in opečnata barva, tajlirane črne majice brez rokavov, olivnozelene bombažne hlače na patent, pa bele športne copate ter bež parke, lahki suknjiči in fine kratke hlače, ki se kombinirajo s suknjiči.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jopica G-Star
89,95 €
Majica kratek rokav Antony Morato
44,90 €
Majica kratek rokav Antony Morato
55,90 €
Dolge hlače S.Oliver
49,99 €
Dolge hlače S.Oliver
59,99 €
Kratke hlače S.Oliver
29,99 €
Majica kratek rokav S.Oliver
29,99 €
Majica kratek rokav Tom Tailor
12,99 €
Srajca dolg rokav S.Oliver
39,99 €

SPLETNI NAKUP

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Aleš Čakš

Aktualno