MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Canadian Classics navdušuje ljubiteljice mode in narave

Vrhnja oblačila kanadske blagovne znamke Canadian Classics v novo sezono vstopajo s še bolj izpopolnjenimi materiali in dizajnom. Svoj navdih so tokrat poiskali v kontrastih, nenavadnih mešanicah oziroma, kot pravijo sami: »Naša zgodba bi lahko bila glasbeno doživetje, kjer se izmenjujeta kantri in elektro glasba.«

Zasnova bund, jaken, puhovk in telovnikov se poigrava z različnimi in inovativnimi oblikami ter volumni, ki jih plemenitijo biserni odsevi materiala in prefinjeni barvni odtenki, ekskluzivna izdelava pa obenem odpira nove ustvarjalne možnosti za izbrano tehnološko tkanino.

Trajnost je za blagovno znamko zelo pomembna, začenši z vsemi recikliranimi materiali, ob vsem tem pa ne pozabljajo na dobro počutje in praktičnost njihovih oblačil. Kot rezultat tega lahko v Nami na oddelku ženske mode izbirate vrhunska, izjemno udobna vrhnja oblačila sodobnih in modnih oblik.

SPLETNI NAKUP

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bunda Canadian classics
499,00 €
Bunda Canadian classics
369,00 €
Bunda Canadian classics
369,00 €
Bunda Canadian classics
379,00 €


Naslovna fotografija: Canadian Classics
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno