Canadian Classics: Narejeno, da vas ne bo zeblo

Nama je bogatejša za novo blagovno znamko vrhnjih oblačil, namenjenih nošenju na prostem, Canadian Classics. Navdihnjeni s kul življenjskim slogom kanadskih metropol, se bunde, jakne, plašči in brezrokavniki ponašajo z verodostojnimi materiali, ki niso videti samo moderno in toplo, temveč so tako, kot se za takšno blagovno znamko spodobi, tudi v resnici preizkušeni na prostem.

Vrhnja oblačila so oblikovana, da se lahko v njih sprehodite v naravi in nato sedete v kavarno. V obeh situacijah se boste počutili primerno oblečeni. Jakne so namenjene tako pohodništvu kot večerom v klubih ali na zimskih festivalih. Vsestranskost oblačil Canadian Classics omogočajo vrhunski materiali, medtem ko se od množice podobnih izdelkov razlikujejo po sodobnem trendnem oblikovanju.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Bunda Canadian Classics.
369 €
Brezrokavnik Canadian Classics.
289 €
Bunda Canadian Classics.
389 €

Blagovna znamka Canadian Classics je na voljo v prvem nadstropju veleblagovnice Name in TUKAJ.

Aktualno