Perilo in kopalke kultne znamke Calvin Klein, -50% ugodneje

Calvin Klein je kultna blagovna znamka s sodobno, minimalistično estetiko. Ljubitelje po vsem svetu navdušuje z drznimi idejami in oblačili v slogu znova popularnih 90. let, ki poskrbijo, da z njihovim prepoznavnim logotipom ali dizajnom izstopate na vsakem koraku.

Kolekcija kopalk, ki je zdaj v Nami na voljo v sklopu sezonskih popustov, je dokaz, da estetika blagovne znamke slavi preverjene minimalistične kroje, navdihnjene s športnim uličnim slogom in sodobnimi detajli. Še posebej izstopajoče so enodelne kopalke v črni barvi z modnim pristopom k oblikovanju modrčka, kar pomeni, da kopalke brez težav nosite kot top. Minimalistične poudarke zaokrožuje nizko zaobljeno hrbtišče z vodoravnim trakom za zapenjanje.

Do 31. decembra izkoristite 50 % popust na perilo znamke Calvin Klein, sezone pomlad-poletje 2023.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke nederček Calvin Klein
49,90 €
Kopalke enodelne Calvin Klein
149,90 €
Obleka za plažo Calvin Klein
59,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Calvin Klein
Lektorirala: Mojca Zemljak

*Akcija velja od 01. septembra do 31. decembra 2023. Akcija velja v veleblagovnici in v spletni trgovini nama.si.

**Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno