Bucket torbica in ruta, modna dodatka, ki postavita piko na i vašemu stilu

Čeprav tako imenovana bucket torba še nima uradnega prevoda v slovenščino, to ne pomeni, da ta ne navdušuje tudi slovenskih ljubiteljic mode. Pravzaprav ta model sodi med enega od bolj priljubljenih, še zlasti če vam je ljub minimalističen slog. Torbica, ki ji ne moremo oporekati, niti ko je govora o prostornosti (vanjo boste spravili več kot v običajno mini torbico, ki jo nosite čez ramo ali v roki), z izvirnimi nadgradnjami in izbranimi detajli dokazuje svojo trajno moč na modnem parketu. Še več, bucket torbo lahko nosite vse leto, saj  njena brezčasna oblika in materiali, iz katerih je izdelana, zagotavljajo tisto modno piko na i tako lahkotni poletni obleki kot tudi zimskemu plašču.

Še en modni dodatek se to pomlad kot ključni igralec dobrega stila vrača v naše garderobne omare. Ruta. Bodisi igrivo pisana ali barvno bolj zadržana je dobrodošla zavezana okoli vratu, okoli zapestja namesto zapestnice, kot detajl na torbici, kot okrasje v laseh in kot ruta, zavezana okoli glave po vzoru petdesetih.

Zagotovite si popolno bucket torbo in damsko ruto, ki bosta ustrezali vašemu slogu in ga ob tem tudi modno podčrtali.

Izdelke prikazane v članku, lahko, dokler so na zalogi, kupite v spletni trgovini. Za pomoč se lahko obrnete na 051 614 656 ali spletna.prodaja@nama.si.

Naslovna fotografija: Profimedia

Torba Tosca Blu v elegantni rjavi barvi z okrasnim detajlom za zapenjanje.
122,50 €
Torba Love Moschino z modnim zlatim kovinskim ročajem.
194,50 €
Modna ruta s.Oliver z geometrijskim vzorcem v kontrastni rumeni in črni barvi.
17,99 €
Ženska ruta Betty Barclay z elegantnim grafičnim retro potiskom.
35,99 €

Aktualno