Broadway

Broadway je ena najbolj slavnih modnih ulic na svetu. Njeno opojno vzdušje in vrvež dajeta mestu tisto pravo atmosfero. Od tukaj širi svoje najnovejše in najbolj vroče sloge po vsem svetu blagovna znamka BROADWAY. Danes jo najdemo v več kot 30 državah po svetu in še naprej narašča.
V Sloveniji jo ekskluzivno najdete v veleblagovnici NAMA Ljubljana, na oddelku URBANAmoda, v 3. nadstropju.

Kolekcija BROADWAY za ženske je zelo ženstvena, primerna za vsak dan. Nagovarja in navdihuje ženske, stare 25 let in več, ki se zavedajo, kaj pomeni moda. Njihove kolekcije so diskretnih barv in lepih linij. Posamezna oblačila se lahko kombinirajo z oblačili za prosti čas in vsak dan. Ponujajo praktično in udobno modo po dostopnih cenah.

Pomladna kolekcija vas bo navdušila z novimi živimi barvami in rožnatimi vzorci. Oblačila so v rdečih, zelenih odtenkih ter odtenkih barve granatnega jabolka. Ženske obleke, bluze, plašči in jeans so kot nalašč za mestni potep s prijateljicami in klepetanje ob kavi. V vašem najljubšem lokalu na soncu.

Kolekcija BROADWAY za moške poskrbi za resna in športna vsakodnevna oblačila za moške, stare 20 let in več. So sinonim za modno osveščenost in so namenjene moškim, ki živijo sproščen življenjski slog. Poskrbi za idealne rešitve za vsak dan in prosti čas, istočasno pa lahko moški njihova oblačila nosijo tudi v službo.

Pomladna moška kolekcija je namenjena užitkom na prostem. Pa naj bo to prvi pomladni piknik s prijatelji ali vikend pobeg iz mesta. Indigo in umazano roza odtenki so poživili klasične sive, bele in črne kose. Klasične jakne, vzorčaste majice, pleteni puloverji in jeans pa so sestavni deli kolekcije, ki ponuja vse, kar si želite in potrebujete.